Несподівано з Новим роком! Пам’ятайте з дитинства таку гру, як «Міста»? Хто не пам’ятає — один з двох учасників називає будь-яке місто, а його суперник повинен назвати місто, назва якого починається на останню букву попереднього. Все просто. До того ж неслабо розвиває пам’ять і трохи знання географії.

Играем в города

Яндекс вирішив зробити нам новорічний подарунок новою грою — електронною версією «Міст». Суть абсолютно така ж. Грати можна як з комп’ютером («городовий»), так і з реальним суперником, який вибирається з усіх, хто в онлайні, випадковим чином. Між двома останніми містами вказується відстань, а у кожного учасника в його статистиці можна побачити загальну суму «кілометражу» за гру.

Що зроблено добре, так це карта, яка відразу знаходить вказане гравцем місто на Яндекс.Картах. Так що можна оперативно шукати потрібні міста в найближчому оточенні. Таким чином, наприклад, я «об’їздив» весь Кіпр, де є багато міст на букву «А».

Набрані очки сумуються і будь-який зареєстрований гравець бере участь в рейтингу.

Подивившись на перші місця цього рейтингу, я побачив людей, які, мабуть, живуть на цьому сайті.

З мінусів потрібно відзначити те, що немає можливості вибрати суперника самостійно і не можна розгорнути карту на весь екран. Але, думаю, з часом ці питання можуть і вирішити. Гра викликає у мене тільки найприємніші емоції, так що спробуйте вгадати, чим я займався півдня 31-го грудня?

Ви граєте в ігри онлайн або це тільки я так развлекаюсь?

Коменти

Надежда

Отвечаю на Ваш вопрос: ни в онлайн игры, ни в компьютерные игры Я не играю. Совсем. Считаю для себя лично это бесполезным занятием. За пять лет работы в офисе ни разу не разложила пасьянс косынка за рабочим компьютером. Даже указываю сей факт в резюме иногда. Реальная жизнь намного интересней!
А сама бы я придумала какую-нибудь компьютерную игру. Что-то в духе “Выборы” или “Парламент”… да и то – только по тому, что в этой сфере работаю, меня это просто веселит настолько, что пора уже игры придумывать на эту тему.