Думаю про те, щоб повернути колись традиційну п’ятничну колонку, в якій ми вам коротко розповідали про цікаві новини тижня, що пройшов. Складові Friday-коктейлю: цікаві події, фан та трішки думок. Без інструкцій та жодної аналітики.

Хочу почути вашу думку у коментарях, чи читаєте ви цю рубрику і чи варто продовжувати? Якщо подобається — розшарте у соцмережах, я все зрозумію без слів :)

Pokemon Duel — нова гра від Pokemon Go

24 січня The Pokemon Company порадувала всіх шанувальників новою грою — Pokemon Duel. Сюжет гри тісно переплітається з гучним додатком Pokemon Go, тільки тепер потрібно не тільки збирати монстрів, а й брати учать в дуелях з іншими гравцями. На гравців чекають різноманітні адові Покемони зі своїми вадами. Якщо ви досі не втомилися від збору колекції друзів Пікачу — саме час побавити себе веселими інтерактивними пригодами.

Ви ще не зібрали всіх Покемонів? Тоді ми йдемо до вас.

Найпопулярніше фото в Instagram

В процесі стаття про найпопулярніші аккаунти у Instagram за підсумками минулого року. Як і очікувалося, фото, яке назбирало найбільше лайків, належить лідеру рейтингу Selena Gomez. 6,2 мільйонам користувачів соцмережі дуже сподобалось, як гаряча шатенка п’є колу. Серйозно, це і є найпопулярніше фото. Я посипаю голову пепелом і йду в ченці.

Я в свою чергу теж оцінив образ співачки, однак застерігаю вас, що надмірне споживання газованих напоїв призводить до проблем зі шлунком і сідницями. Бережіть себе!

when your lyrics are on the bottle ? #ad

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Nokia знову випускає смартфон під власним брендом

Саме так, Nokia знову виходить на зв’язок. Одразу декілька авторитетних ЗМІ заявили, що на виставці MWC2017 буде представлений смартфон Nokia P1 під керуванням Android.

Останнім часом під брендом Nokia виходили лише звичайні телефони, а смартфони випускалися під назвою Lumia. Чи означає це те, що в Microsoft (власник Nokia) зрозуміли, що їх мобільна операційна система не така досконала як вони думали? Мабуть, що так — останнім часом мобільний підрозділ компанії зазнав значних збитків.

Ця новина викликала в мене приємні спогади, я згадав свій смартфон Nokia 3230, який на момент покупки в 2005 ріці був чи не межею моїх фантазій.

Так, він не був ідеальним, під його екраном збирався пил, однак вже тоді на нього можна було ставити різноманітні додатки, він дозволяв використовувати декілька програм одночасно, і головне — хоч якось відрізнявся дизайном від інших пристроїв.

Після цього в мене був кольоровий слайдер 5200, який я потім змінив на перший масовий сенсорний смартфон з резистивним екраном — Nokia 5800. Правда, ненадовго. Кожен з гаджетів мав свою «родзинку» та був унікальним серед своїх конкурентів.

Бажаю вам приємних спогадів та цікавого сьогодення!

Коменти