Вже традиційно пропоную вам трохи цікавих новин на вихідні.

Син творця Doom написав свою гру

Згадали? Так, це геймплей класичного Doom. У процесі створення гри ще у далекому 1993 році приймав участь John Romero, який був і дизайнером, і програмістом. 29 січня 2017-го його 12-річний син випустив свою першу гру «Gunman Taco Truck», вона вже доступна в цифровому маркеті Steam.

За сюжетом гри вам потрібно подорожувати на фургоні з тако по постапокаліптичній Амереці, годувати людей та битися з зомбі. Сюжет ні разу не оригінальний, геймплей теж не турбує уяву, однак не забувайте, що хлопцю всього дванадцять. Згадайте, що досягли ви у цьому віці?

Індійський iPhone — тепер офіційно

Індійські вже офіційно заявили, що нам місцевому заводі вже у квітні почнеться виробництво iPhone. Тайванський контрактний виробник електроніки Wistron вже майже наладив виробничу лінію у Бангалорі. Гаджети будуть продаватись тільки всередині країни, побачити iPhone з написом «Made in India» в київських магазинах ніяк не вдасться.

Зауважу, що на місцевому ринку «розумних» телефонів доля Apple складає 2%, більшість людей просто не можуть дозволити собі не саму дешеву «яблуневу» продукцію. розуміло, що в Apple дивляться на перспективу, адже населення Індії складає більше 1,3 мільярди людей.

Очікуємо більше айфонів у кадрах, знятих у Болівуді.

Нова королева Instagram

Минулого тижня ми розповідали про найпопулярніше фото у Instagram, де Selena Gomez п’є колу. Забудьте про це, у нас новий лідер — вагітна Beyonce. На час написання статті — більше 9 млн лайків від користувачів, з них 7,5 млн за 15 годин, а 1,4 млн за перші 30 хвилин. Це вам не передвиборчі обіцянки у Twitter писати.

Цікаво, якщо завагітніє Selena Gomez, скільки лайків назбирає її перше фото в подібному ракурсі?

We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. – The Carters

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Коменти