Читачі часто скаржаться на мою неуважність — я роблю помилки в тексті і не завжди їх помічаю. Це недобре і тому мені соромно. Ті з вас, чия пильність вище моєї (тобто практично всі), тепер зможуть вказати мені на помилки.

Виділяйте текст і натисніть Ctrl + Enter. Я написав невеликий скрипт, який відправить мені на пошту виділений фрагмент. Уважний читач дорікне мене — адже вже є прекрасний Orphus, є безліч плагінів і аддонов для сайтів, онлайн-сервіси, які дозволяють таким же чином відловлювати помилки. Навіщо в такому разі винаходити велосипед, запитаєте ви?

Навіщо?

По-перше, підключати щось більше за один рядок мені ліньки. По-друге, той же Орфус при всій моїй повазі працює кросдоменно, тобто з’єднується з сервером сервісу і через нього шле повідомлення. По-третє, у п’ятницю увечері я сильно нудьгував біля колонки з джазом. Тому включив драм і вирішив написати цей маленький скрипт.

Побачите помилку — виділяйте її та натисніть Ctrl + Enter. Все як завжди дуже просто.

До речі, хочете собі цей скрипт? Пишіть на пошту, я поділюся і ви зможете взяти участь. Поки що він тестується, але пізніше викладу безкоштовно в паблік для всіх бажаючих. Сподіваюся, відтепер помилок у мене буде менше і читати блог стане на 10% приємніше.

За пораду щодо скрипта я вдячний Наталі Новосьоловій.

Коменти

Андрей

Пришлите, пожалуйста, скрипт

Дедушка

Егор, лови на почту скрипт.

Егор Кривой

Вещь хорошая! Хочу себе после теста, тобишь раб.версию!

Назарыч! Мне мой красный кубик очень нравится, а как его на фотку ченжить?!

Дедушка

Виталий, он работает на js, но никаким другим скриптам не мешает. Вот сейчас он работает, выделите текст и нажмите Ctrl+Enter.

Виталий

отличная задумка. Только не использует ли он случайно JS, и если так – как его интегрировать совместно с другими скриптами, чтобы не возникало конфликта?