Як це працює і чи працюж взагалі? Віддаю належне: відеодзвінки у вацапі працюють, більш того, можна навіть дзвонити групам людей. Без класичних «запрацює через рік» ця функція стала доступнгою одночасно наплатформах Android та iPhone. Начебто працює і на Windows Phone, але перевірити я цьог оне зміг через відсутність такого девайсу :).

Як дзвонити з відео?

В Android у бесіді із потрібним користувачем треба клікнути на іконку трубки, далі можна вибрати: запустити голосовий або відеодзвінок. Для бесід у iPhone в новій версії програми є дві іконки: окремо для відео і голосу. Для роботи відеодзвінків необхідна версія iOS не менше, ніж 8 та Android 4.1 і вище.

whatsapp video update

Якщо у вас у вацапі ще немає цієї функції, треба просто оновити версію програми, завантаживши свіжу. Функція не вимагає активації і не тарифікується, все як завжди у вацапі безкоштовне. Єдине, не забувайте: якщо ви користуєтесь мобільним інтернетом, то за інтернет треба платити. До речі, після кожного дзвінка, за аналогією із скайпом, WhatsApp питатиме вас, чи добре було видно і чути.

Як зробити груповий відеодзвінок

Також WhatsApp підтримує групові відеодзвінки. В уже створену розмову можна додати інші контакти. Щоправда, ця функція не завжди працює як треба, тож запасіться терпінням.

whatsapp video group

Як бачите, все доволі просто, щоб розібратись ща домопогоб всього лише цього одного посту :)

Коменти