В кожному чаті з’явилась кнопку для дзвінка, але тепер окрім голосового виклику можна вмикати відео. Я перевірив — працює добре, всі налаштування підхопились автоматично. Якість відео дуже хороша. Як на мене, не вистачає вибору якості відео, як це зроблено в Hangouts — там можна вибрати якість від HD до найменшої, коли екран максимально обрізається, ма саме відео сильно стискається.

В відео також доступні емоції, які в принципі не сильно потрібні, але все ж вони є. Під час розмови можна вибрати смайл, тоді він з’явиться на пару секунд посередині на відео відправника.

Відразу створбвати групові дзвінки не можна, зате ви можете почати звичайний дзвінок, а потім додати в нього інших співрозмовників.

В підсумку

Все добре, реально продумано і без багів. Тепер не треба для дзвінків використовувати Skype, Zoom чи Hangouts — все працює в єдиній програмі. Єдине, чого зараз не вистачає Слекові, так це шарингу екрану. Ця незамінна штука є в усіх програмах-конкурентах, тож сподівюсь скоро побачити її і тут.

Дзвінки доступні в Mac, Windows і веб-версії для Google Chrome. Користувачі мобільних додаткоів можуть приєднатись до викликів, але матимуть обмеження з отримання та надсилання звуку. Які — не повідомляється.

Коменти