Пока uTorrent примушує ваш комп’ютер заробляти біткоїни для розробників, в WhatsApp вирішили додати кілька нових функцій до своєї програми.

Як повідомляють індійські блогери, зараз WhatsApp тестує дві без сумніві дуже корисних функції.

Вподобайки до фото у WhatsApp

Донині WhatsApp і Facebook вдавали, що вони незнайомі й жожним чином не взаємодіяли одне з одним. Чого не можна сказати про нав’язливу «дружбу» Instagram і Facebook. Але тепер все буде по-іншому: ті, кому не вистачало вподобайок у месенджері, зможуть, нарешті, повернутися в рідну гавань, де їх розуміють і люблять.

Тепер ви зможете лайкати відправлені вам картинки, повідомляє тестер Ilhan Pektas в твіттері. Але ми знаємо, якою повинна бути ілюстрація до цієї новини:

whatsapp нові функції nobody cares

Нагадаю, що раніше WhatsApp запустив безкоштовні дзвінки іншим абонентам і веб-версію месенджера.

Позначити повідомлення як непрочитане

У центрі перекладів WhatsApp з’явилися тексти про скасування статусу про читання повідомлень. Поки така функція розробляється тільки для користувачів Blackberry і iPhone:

отметить сообщение как непрочитанное в whatsapp

Поки невідомо, поміняються чи дві блакитні галочки у співрозмовника на дві сірі, але я сподіваюся, ми це разом з’ясуємо і будемо далі стежити за розвитком подій.

В підсумку

Цільова аудиторія нововведень невідома. Навряд чи можна зустріти людину, якій дійсно необхідно лайкнати повідомлення чи позначити його у Вацапі як непрочитане. Функції абсолютно непотрібні в приватному чаті, втім, теоретично можуть бути корисні в групових.

Чим більше функцій, тим більше уваги приверне WhatsApp до свого продукту. Ось до чого призводить небажання переписати код, щоб продукт став швидшим, надійнішим і приємнішим в роботі. Краще додати лайки.

Моя оцінка корисності:

  • лайки фотографій: 1 з 5
  • відміна статусу про прочитання: 2 з 5

На десерт

Тревор Ноа про чорного гітлера й апартеїд:

Коменти